Det blir inte alltid som man har tänkt sig

2013-09-29 @ 16:26:02
Usch, jag tycker att jag hade så mycket planerat för denna helgen och det känns som om jag inte har gjort ett skit! Igår var de hundens dag, så vovvarna fick följa med till Pets. Rasta fick ett nytt koppel och godisförrådet uppdaterades rejält! Vovvarna har verkligen blivit bortskämda i helgen.
 
Men allt annat då? Nej inte någonting utav det har blivit gjort. SUCK! Jag ska dock inte ta på mig hela skulden. Jag är inte ensam om att bo här...
 
Men nu ska det väl i alla fall bli någon form av aktivitet för hundarna. Vi får väl se vad det blir, men jag vet att jag har en tunnel liggandes någonstans. Kanske hemma hos mamma. Vi ska åka någonstans där vovvarna kan få springa lite som de vill så ska vi leka lite. Tror de kan uppskattas!
 
Hoppas på att det tar en del av eftermiddagen, så att i alla fall jag kan känna att jag har uträttat någonting!

27e September

2013-09-27 @ 13:15:26
Dagarna går så sjukt fort! Snart är det Oktober och vinter närmar sig med stormsteg! Inte mig emot dock. Jag gillar alla årstiderna. Tycker det är så mysigt att sitta inne med en filt och bra bok, hundarna i knäet och titta ut och se löven yra omkring. Eller en höstpromenad och få se alla härliga färger. Mysigt.
 
Idag ska jag dona lite hemma, finns alltid någonting att göra, som tvätta eller damsuga. Inte det roligaste jag vet, men trivs när det är gjort. Känner också att jag vill börja träna igen, har ju vart sjuk över en vecka nu, men jag ska vänta ett par dagar till!
 
I kväll ska vi vara barnvakt till killens brors och hans sambos barn. Kommer bli en riktig myskväll ♥

Borde kliva ur sängen

2013-09-26 @ 10:46:23
Solen lyser in genom gardinerna så de verkat inte vara en trist dag. Men jag är kvar i sängen, har vart vaken ett bra tag men vovvarna ligger brevid mig och sover på! Jag känner inte alls för att kliva upp ännu. Känns som att dagen inte har så mycket att bjuda på när man är förkyld. Vill inte träna när kroppen inte mår helt hundra helle.
 
Men jag tror ändå att jag ska väcka vovvsen och ta en promenad. Kanske kan jag få lite motivering till att städa. Eller så stannar jag i sängen. Hela dagen...

Back to myself!

2013-09-24 @ 15:34:25
 
 
 
Jag mår äntligen bättre! Hostar som en tok, men de går nog över snart hoppas jag. Sover bättre än vad jag gjort på månader. Ja, nu kan de väl bara gå åt ett håll, att bli av med resten av förkylningen!
 
Bjuder på en bild från igår! Att tänka på sitt yttre när man är sjuk, får i alla fall mig att bli liiite piggare. Ha en härlig eftermiddag!
 
 

Långsam lördag

2013-09-21 @ 20:13:53
Fortfarande sjuk så det har vart en långsam dag. Jag har vart ganska hes under dagen och nu är jag jättehes! Ändå kan jag inte påstå att jag har pratat speciellt mycket...
 
Jag har lite mer ork nu på kvällen än vad jag hade förut. Natten till idag och förmiddagen var riktigt jobbig, frös som tusan! Nu tror jag faktiskt jag ska följa med på kvällspromenaden med sambon och hundarna! Skönt att få lite luft med.
 
För övrigt så vill jag bli piggare, vill prova mitt nya smink! Men det hinns väl med. Så fort jag införskaffat något nytt brukar jag vilja prova det med en gång. Men den som väntar på något gott!
 
Kvällen ska i allafall fortsätta lungt!

Sjukträsket

2013-09-20 @ 21:32:58
Det har vart en otroligt seg och lång dag! Jag mår mycket sämre idag än vad jag gjorde igår, mer förkyld och mer feber. De har vart en tung dag. Självklart lyckades jag också smitta sambon, men han mår redan bättre. Jag känner mig som en läckande kran och bara snyter mig och nyser heeela tiden. Jag har också lyckats somna på soffan ett par gånger men är
ändå säker på att jag kommer sova superbra inatt då jag är helt slut!
 
Hoppas ja mår bättre i morgon...

Som jag trodde

2013-09-19 @ 16:24:23
Sitter i soffan med min snuva mitt halsoch svalgont och med febern. Allt som jag igår anade skulle komma. Jag är åtminstonde glad över att det mesta kom idag/  inatt och inte igår. Hade ju inte velat missa dansen!
 
Eftersom sambon jobbar fick de bli en kort promenad med vovvarna i morse, sen kom mamma och hämtade dem efter jobbet. Skönt, man vill bara tänka på sig själv ibland när man är sjuk.
 
Jag måste nog försöka få i mig lite mat, har otroligt svårt för att äta mat när jag är sjuk. Men det är verkligen bättre för kroppen om man får i sig lite näring. Har ju inte så mycket smak tyvärr på grund av förkylningen men jag får väl krydda extra!

Tror jag börjar bli sjuk

2013-09-18 @ 22:45:47
Jag tycker så himla synd om mig själv. Eller kanske inte! Har vart och dansat och känner bara mer och mer att jag börjar bli genomförkyld! Har ont he hela gommen.  Suck. Men det är väl läge för att bli sjuk nu, de kommer ju denna årstid. Bävar för hur jag kommer må i morgon.. 
 
Nu ska jag FÖRSÖKA sova brevid min otroligt högt snarkande sambo. Wish me luck!

Dans!

2013-09-17 @ 16:02:31
Buggen drog igång igen förra veckan. Underbart och jobbigt! Självklart underbart eftersom det är så himla roligt, det är en fantastiskt träningssätt och man träffar så mycket olika sorters människor. Jobbigt, för att det är jobbigt! Du tränar verkligen hela kroppen och man märker fort hur otränad man är (ooops, har inte tränat på länge :/). Jag har bestämt mig för att dans två dagar i veckan för att utöka min träning och att ha "pass" inbokade till det ger en liten, eller ja stor knuff i rätt håll.
 
Så i kväll är det dans, kommer gå en kurs under min "nivå" för att det kan alltid vara bra att finslipa det hela. På onsdagarna går jag min ordinarie "nivå". Som jag faktiskt redan gått tre gånger (!) Man utvecklas hela tiden.
På torsdagar kommer jag antagligen träna innebandy, inget allvarligt utan med sambons kompisar för skojs skull och för träningens skull. Härligt att få igång kroppen! Nästa vecka ska vi börja gymma igen.
 
Ni som inte provat bugg, GÖR DE! De är inte så töntigt (!) som det är framstått. Folk rynkar lite på näsan när man talar om att man buggar haha! Men de är superb!
 
Nu ska jag plocka fram mat, killen kommer snart hem och de kan vara bra att inte precis ätit innan man dansar hehe.

Kroppsskrubb

2013-09-17 @ 14:47:26
 
Fick hem denna härliga kroppsskrubb häromdagen.  Den doftade värkligen gott! Kroppen blev jättemjuk och len efteråt! Känns som om man har vart på spa. Det är vardagslyx! 

Just one bad hairday?

2013-09-16 @ 21:45:48

Hatar känslan av när man har en bra hårdag och nästkommande känns som om man är ägare utav ett mindre coolt fågelbo till hatt!

Beställde lite härliga produkter från kicks som jag hämtade ut idag. Längtar tills morgondagen då jag får använda alla härligheter! En lång dusch med härlig kroppsskrubb ska dagen börja med. Lovley!





Hicka...

2013-09-16 @ 13:47:05
Sitter i soffan och försöker komma underfund med vad jag vill göra med mitt liv. En sak är då säker. Jag vill bli av med denna jäkla hicka! Den har suttit i en halvtimme nu och jag blir snart tokig! Allt annat kvittar för tillfället bara den ger med sig!

Okej kanske inte allt men, det gör ju till exempel ingenting att det regnar ute. Eller att jag inte har tränat eller plockat ur diskmaskinen än.

Men se där ja! Tänka sig att det enda som behövdes för att hickan skulle sluta var att blogga lite! Måste vara ödet...

Så omotiverad

2013-09-13 @ 16:33:45
Känner inte för någonting! Hela veckan har vart en varannan-dag-sjuk-varannan-dag-frisk. Huvudet exploderar snart! Häller i mig vatten, värktabletter (med måtta!) men ingenting hjälper! Dåligt blodsocker? Tar ett par godisbitar som inte smakar mig någonting. På toppen av det måste jag fortfarande städa för att sambons kompis kommer om ett par timmar. Sen att det ser ut som fan ändå för att vi gör om i köket hjälper inte!
 
Måste också gå ut med hundarna snart. Suck! Och inte heller känner jag mig tillräcklig för helgens gäst. Inte träffat personen på länge. Men känner riktigt långt ner i rang just nu. Sjukt! Det gör mig inte heller mer motiverad...
 
Jag får väl klistra på mitt bästa face, ta en dusch och snygga till mig innan de kommer! Hmm, men just nu tar jag en paus. Sätter på musik (trots huvudvärk...) sjunger med och drömmer om en ljusare stund.
 
Fy va tråkig ni måste tycka att jag är idag! Inte direkt motiverande eller upplyftande inlägg haha. Jaja, man ska ha sådana dagar med!

Huvudvärk delux

2013-09-13 @ 11:11:03
Halva natten har jag vart vaken till och från med denna jäkla huvudvärk. Den väckte mig för någon timme sedan igen och vill verkligen inte ge med sig.
 
Det är ju inte så att jag har tid att ligga i sängen hela dagen heller. Jag har två hundar att ta hand om eftersom sambon jobbar. Sen får vi en gäst över helgen så det nåste städas. Jag hade tänkt träna ockaå nu när jag kommit igång denna veckan. I onsdags var de bugg och igår innebandy. Så lite styrketräning skulle inte sitta fel.
 
Antar att jag får börja dagen med ett stort glas vatten och en ipren...

Sjuk vovve

2013-09-10 @ 21:12:53
Senaste dygnet har vart segt. Har fått pyssla om en av vovvarna som är sjuk. Jag misstänker att han har magkatarr/tarmkatarr av någonting han har ätit. De har han haft förut och symptomen är desamma. Han fick inte behålla någonting han drack eller åt igår stackaren. Och på det är jag sjuk, börjar dock bli bättre!
 
Vaknade 2.30 på söndagsnatten och hade ont i halsen, sen vaknade Rasta vid 4 och var dålig. Så dagen efter var lång!
 
Inte heller dricker han någonting när han är sjuk, så han blir väldigt dålig! Fick köpa en plastspruta och tvinga i honom vatten ett par gånger igår och ett par gånger idag. Fick göra samma med pro-kolin som är bra för magen. Tur man kan köpa det på apoteket!
 
Idag har han fått lättsmält mat, fiskbullar (i buljong, såsen är inte bra för magen) kokt fisk och ris. Så nu är det bara att vänta på det bästa! Han är mycket piggare än igår men vi får väl se. Man gör allt för sina små vovvar!
 
Jag mår också mycket bättre idag. Har haft lite feber men inte nu på kvällen, sov till 12 (!) i morse med och det gjorde susen!
 
 
 
 
♥♥♥

Mobilblogga?

2013-09-09 @ 15:04:44
Installerade precis blogg.se appen. Det verkar som om många är missnöja med den, man jag ger den ett par försök!


Detta är mitt första mobilblogginlägg, vi får väl se om de kan bli en vana och innebära fler inlägg!

Filmmys!

2013-09-07 @ 20:42:38
Nu tar vi igen oss efter ett par timmar runt marknaden i Filipstad. Fy vad jag blir trött på folk! Även om det är trångt, tycker jag att man kan ta hänsyn till andra. De går mer eller mindre på en men inte så mycket till ursäkt kan de ens spotta ur sig. Fräckt!

Jaja, nu ska jag fortsätta kvällens filmmys med sambon. Hoppas alla har en fin kväll!

Väntar på reaktioner av tatueringen

2013-09-05 @ 13:12:25
Efter jag gjorde tatueringen igår sa både tatueraren och min kusin att det kan bli varmt, svida lite efteråt. Men jag känner ingenting! Det känns som om ingenting har gjorts över huvudtaget. Lite skönt faktiskt att de är så!
 
Men nu har det ju gått ett dygn och jag sitter och väntar på att någonting ska hända. Att det ska börja svida, att det ska bli varmt eller att det ska börja klia. Men ingenting. Jag ska ta bort plasten runt så fort jag vrt till apoteket och köpt kräm. Vi får väl se om det känns efter det!

Gaddad!!

2013-09-04 @ 22:16:39
 
 
Nu sitter den där! Min första tatuering. Är så sjukt nöjd!
 
Skulle jag säga att det inte gjorde ont så skulle jag ljuga! Men jag var mest nervös, jag är sjukt nålrädd men när jag ska ta spruta så vet jag vad jag kan förvänta mig. Det kunde jag ju inte i detta fall. Nervositeten gjorde mig både illamående och yr. Men lite vatten och lite godis och djupa andetag så kom man över nervositeten. Sen var det inte så farligt längre.
 
Det blev ett par svordomar och ett par pauser i början, men jag kommer definitivt att göra fler!
 

Massage

2013-09-03 @ 13:48:55
Sitter och väntar på min kusin, som för övrigt alltid är sen! Hon ska massera mig och jag känner på mig att det kommer göra såå ont idag! Har verkligen ryggen och axlarna fulla av knutar. Hujedamig, tårarna kommer spruta!

RSS 2.0