Teknikens ounder?!

2013-05-28 @ 12:30:01
Jag är i stort behov utav en ny telefon. Jag har megastort beslutsångest! Vad tusan, det är i dagens läge supersvårt att välja, sen kostar de skjortan också. Är jag villig att betala så många tusenlappar på en telefon, är en telefon VÄRD så många tusenlappar?? Det är ju inte en dator jag ska köpa liksom. Men om jag köper en modell som inte är ny, får jag uppleva samma problem som jag får med den jag har då?
 
Snacka om att det är en djungel där ute!

Skön dag!

2013-05-24 @ 19:25:46
Idag har jag och sambon tagit sovmorgon! Sen har vi tillbringat dagen på stan. Shoppat och ätit. Jaja, jag har shoppat... Men ärligt talat, det är sällan jag gör det och jag är nöjd med allt jag har med hem. Det blev mest accessoarer men även underkläder.
 
Nu har jag nyss kommit hem igen, är chaufför åt min bror som skulle ut. Jag ska kanske plantera lite mer och mara mysa med sambon. Solen skiner, man kan inte vara på bättre humör! 

Odlare?

2013-05-23 @ 14:35:00
Jag och sambon längtar ju efter en egen tomt, så vi har fått ryck i år och planterar på balkongen! Vi får snart inte plats där längre haha. Just nu finns där två stora behållare med jordgubbsplantor, ett miniväxthus med sallad och salladslök. En behållare med dill och gräslök och fyra krukor med morötter.
 
Jordgubbarna blommar och salladen växer, annars är de stilla. Vi satte ju allt i fredags, så det har inte gått en vecka ännu. Men det bli nog mycket gott till sommaren. Jag hämtade fröer och krukor hos mamma igår, så det ska även sättas rädisor, gurka och vitlök. Sedan funderar jag på att sätta paprika. Om en månad lär hela balkongen vara grön! Och det är ju jättebra, med tanke på att de ska reparera balkongerna under sommare...
 
Jag vet inte vad de ska göra, eller när. Men jag hoppas det går undan. De valde ju inte den ultimata peroiden av året för att reparera dem direkt! Men men, det blir nog bra.

Älskade

2013-05-23 @ 14:03:00
Det är verkligen fantastiskt med djur. De förgyller vardagen, är alltid glada att se en och är underabart sällskap ♥
 


 
Tänk att vi blev utvalda av uppfödarna att få ta hand om just er! Fantastiska små, små varelser.
 
 
 
 
Ni är så älskade ♥
 
 

God morgon

2013-05-23 @ 11:03:10
Godmorgon! Jag sov riktigt gott i natt, det var längesedan. Jag och ena vovven har nyss klivit upp. Jag har hunnit sätta på en tvätt Rasta gick och lade sig igen i soffan. Haha, det är inte direkt några tidiga mornar här inte! Tur är väl att de inte vill ut än, för det regnar...
 
Så jag ska nog passa på att äta lite frukost, tömma kattlådan och plocka lite. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Det blir nog en tur till mor i alla fall och säga hej till mormor och morfar som skulle dit. Nu blir det frukost!

Great hair day

2013-05-22 @ 23:22:00
 
Jag har alltid varit otroligt dålig på att ta foton på mig själv. Jag har hur många bilder som helst av alla andra. Men bara ett fåtal på mig. Denna är i alla fall relativt ny. Det är jag (och sambon) förra månaden tror jag.
 
Det där var en sådan där dag som man var riktigt nöjd med frissan. Har man en sådan dag i veckan, slår de alla dåliga hårdagar resterande dagar haha! Mitt hår växer verkligen superfort.

Min dag

2013-05-22 @ 21:22:55
Sambon åkte på jobb i morse, så honom sa jag hejdå till halv fem. Sen gick jag och lade mig igen haha! Skönt. Han kommer hem i morgon så det blir ett dygn för mig själv. Man behöver lite egentid ibland, det är bara skönt. Vi har snart bott ihop i tre år. Tiden går så fort! 
 
Nu ska jag ta en dusch och en hårkur med hair repair. Mitt hår är som sagt vääldigt dåligt just nu. Jag får göra det bästa av det som finns.
 

Vårfin i regnvädret

2013-05-22 @ 17:00:34
 
Här är bilden på mina naglar som jag gjorde igår. Jag har gjort naglar två gånger och detta var första gången med vita tippar. Jag ville ha någonting litet som stack ut, men ganska "sofistikerat/diskret". Därför valde jag vit dekoration på tre av naglarna på varje finger. Kanske slår jag på stort och gör någonting extra utstickande om en månad.
 
Jag kommer uppdatera naglarna varje månad och förhoppningsvis kan jag snart dekorera mina egna naglar. Första gången jag gjorde dem blev jag inte direkt nöjd. De slipade ner halva tjockleken på mina egna naglar och det har förstört dem ordentligt. De är så mjuka, delar sig och går av. Nu får det sköta sig självt samtidigt som jag får känna mig fin.
 
Det är lite som piggar upp i detta regn, lite som gör mycket.

Det goda humöret stiger!

2013-05-21 @ 21:33:32
Tog mig i kragen och gick till en nagelsalong med en fin vän idag. Hon får mig alltid på så bra humör! Nu är både hon och jag vårfina och för min del väntar bara att fixa håret snart. Det ska jag försöka fixa tid för i morgon.
 
Jag ska även ta ett ryck här hemma i möra när inte sambon är hemma. Städa, prova nya damsugaren och träna. Längtar faktiskt efter mina proteinsmoothies! I morgon lovar jag er bilder på naglarna. Jag har även tänkt köpa lite nya ringar ocg armband nu när jag ser välvårdad ut!
 
Vad det är skönt när humöret stiger till topp efter att man känt sig trött på allt!

Går och dassig....

2013-05-20 @ 22:24:20
Precis som min rubrik säger. Jag känner mig grå och dassig! Jag har börjat bita på naglarna igen och behöver verkligen sluta med det. Så jag ska försöka få till en tid för nagelförlängning fort som attan. Sen behöver jag verkligen gå till frisören. Jag är så långhårig, håret är så slitet och har inte varit en frisyr på väldigt länge.
 
Det skulle ju inte heller sitta fel med lite färg på kroppen. Gaaah! Tror jag blir galen snart. Men jag får se till att ordna detta. Ska bara ta fram min feminina sida. Enda problemet är, om jag ska fixa naglarna. För jag har en hel del att göra på bilen. Allt på en gång, allt på en gång...

Bildelar på G!

2013-05-15 @ 16:19:38
Nu har jag beställt en radda med bildelar till bubblan. Idag blev de handbromswire, hjullager, packningssats och värmewire. Jag hoppas på att det inte tar mer än två dagar innan delarna kommer, så jag kan börja skruva!
 
Sen lär de behövas oljebyte och så är de läckage i (antagligen) bränsleslangen. Jag ska försöka få ordning på bilen under sommaren. Det lär inte bli ett helklart projekt, det är ju inte gratis direkt! Men målet är att kunna köra den under sommaren. Som snart är här.
 

Rädd för förändringar

2013-05-13 @ 10:13:10
Jag har alltid vart rädd för nya saker i livet. Jag bor kvar på samma ställe som jag bott på länge, jag gör samma saker som jag gjort alltid. Förändringar har alltid vart en sak som jag har svårt för. Rädslan tar över och jag låter helt enkelt bli att prova på saker.

Kanske beror det på att jag aldrig fick chansen att prova på olika saker när jag var liten. Jag lärde mig att alltid gå med inställningen "det där kommer jag inte klara av, lika bra att inte prova".

Och ungefär så har jag levt mitt liv till för något år sedan. Nu letar jag efter förändring, mest i mig själv. Jag vill prova nya saker, ge mig ut och få bredare livserfarenhet. Jag är redo för förändringar.

Med det sagt, har jag även gjort mitt för att förändra vardagen, ja i alla fall en del av det. Kanske blir det flytt till hösten, kanske om ett år. Kanske blir det skola till hösten, kanske inte. Jag har gjort mina val, nu gäller det bara att vänta på svaren som kommer påverka mitt fortsatta liv.

Det gäller bara att under tiden, inte sjunka ner i vanorna. Bara för att det är bekvämt.

Tröttmössa

2013-05-12 @ 22:23:52
Nu är det snart sovdags här. Både djur och människor är trött. I morgon väntar ett samtal jag inte ser fram emot och ett som jag ser fram emot. Det jobbiga samtalet är bra att få gjort, för då kan jag sätta saken åt sidan för ett tag. Hoppas jag. . .

Det andra jag ska ringa är för att beställa bildelar till bubblan. Det ska bli så skönt när de kommit så man får bli lite skitig under naglarna!

Godmorgon!

2013-05-12 @ 11:27:48
Dramat fortsätter! Jag har fått en helt annan syn på livet och småsaker betyder inte längre lika mycket. Jag blir ständigt indragen i andras problem som jag inte vill ha någonting med att göra.

Folk kan sjunka så grymt lågt och det får mig att fundera på vart fan världen är på väg. Sjukt att det är vardagsmat för vissa!

Skriver lite i gåtor idag, men jag måste få ut lite känslor samtidigt som jag inte gör rätt om jag talar om för hela världen vad det handlar om.

Nu ska jag i stället tänka på dagen och på det fina vädret. En promenad med vovvarna väntar efter frukosten med sambo. Om en dryg timme ska jag åka med min bror på visning. Är så spänd för hans skull! Ska bli riktigt spännande och jag hoppas han snart hittar ett hem som passar honom. Ha en fin dag!

A lot of it

2013-05-07 @ 10:26:30
Det har blivit en rejäl paus från bloggen ett tag. Det har inträffat en del på sistone som inte är värt att nämna här, men det har tagit upp större delen av min tid.

Nu ska vi i alla fall ta en promenad i det härliga vårvädret med våra fina vovvar. Sen ska jag jobba dygn. Så jag kanske skriver ett par rader i möra!

RSS 2.0