Roadtrip

2012-06-29 @ 08:46:03
Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Sambo jobbar nätter och vi hade planerat att åka upp till Höljes direkt när han kom hem, han skulle sova i bilen när jag kör. Men det blev inte riktigt så. Jag tyckte att han behövde få sova lite, så vi sköt fram färden ett par timmar. Inte för att det gör mig utvilad, jag har varit vaken sedan fem. Jag fick mig i alla fall en timmes sömn mellan sju och åtta.

För er som inte vet vad man gör i Höljes, så tittar man på rallycross och är på folkfest! Massor av folk och världens bästa sport. Kan inte bli bättre!

Svensk sommar

2012-06-26 @ 16:04:41
Den svenska sommaren fortsätter att bjuda på regn, det mullrar lite mysigt också. Jag är glad att jag och hundarna hann med en promenad innan ovädret kom. När de ser att det regnar ute så vänder de i entrén och går in igen haha!


Körkort!!!

2012-06-20 @ 12:56:14
Jag har varit lite hemlighetsfull ett tag men vad jag har haft för mig. Nu när jag är klar (!) så ska jag avslöja vad jag har gjort.




I måndags tog jag mitt körkort!!


13e juni

2012-06-13 @ 12:30:46
Det är inte sant vad lite förkylning kan få en att bli seg! Huvudet har känts så tungt i snart en vecka, kan de inte ge sig snart. Jag har inte varit det minsta rolig att ha omkring sig, men jag har gjort det bästa av det.

Men vissa bedrifter är jag speciellt stolt över denna vecka. Jag har svårt för att tro på mig själv och detta som jag åstadkommit har gett mig mer skinn på näsan än jag kunnat ana. Jag har kämpat som en gris, jag har verkligen velat och jag har klarat det! Det är en enorm bedrift som jag är stolt över (nämner ännu inte vad det gäller!). Det har fått mig att inse att jag klarar utav så mycket mer än vad jag har trott. Nu är det bara ett steg kvar, ett steg som jag till hundra procent vet, att jag kommer att klara utav!

Så ha lite tro på er själva, alla kan vi så mycket mer än vad vi vet om!

"Semester"

2012-06-11 @ 12:00:10
Från i fredags kan man säga att jag har lite semester, jag är ledig fram till den 18e Juni. Helgen har gått så sjukt fort med alla firanden. Småsjuk har som jag är, har jag ändå haft en bra helg. Det är kul att träffa alla släktingar, både till mig och till killen.

Idag har jag också lite att stå i så i eftermiddag ska jag och sambo gå på bio. Det ska bli lite skönt att göra saker bara han och jag. Vi ska även åka bort e natt eller två på semester. Egentid tillsammans! Det ska bli riktigt mysigt ♥


7e juni

2012-06-07 @ 21:30:13
Nu har jag gjort sista arbetspasset innan jag är lite ledig. Är ledig lite mer än en vecka och det ska bli skönt. Jag har så mycket att ta itu med nu så ledigheten behövs. Men jag tror att jag snart längtar tillbaka till jobbet!

I morgon tar min kusin studenten, på lördag ska vi på tvåårskalas och på söndag ska vi åter fira min kusin och min morfar som fyllde år igår.

Jag minns det som igår, den där dagen när jag och moster släppte av kusin på skolan. På internatet. Det har verkligen gått tre år! Helt otroligt. Naturligtvis kommer min Canon EOS 550D följa med mig i helgen. Den kommer jag få så mycket glädje utav. Jag hoppas självklart på sol, men i alla fall på en fantastisk dag. Till alla ni som tar studenten i morgon! Grattis älskade kusin!

1a Juni

2012-06-01 @ 14:10:21
Det är så mycket som kretsar omkring mig just nu. Jag jobbar mycket, hundarna ska tränas, hemma ser det ut som ett bombnedslag och det är ganska spänt mellan mig och killen. Jag tar på mig mer och mer jobb även om jag känner att jag skulle behöva en dag ledigt, jag hinner inte med någonting. Hemma ska det städas och tvättas samtidigt som hundarna ska promeneras, tränas och aktiveras. Jag har sällan tid för killen även om vi är sambos, han har jobbat och jag har jobbat. Det har resulterat i att vi ses sällan och båda går vi runt och är småsura.

Sedan kämpar jag med pluggandet, kan säga att jag går en kurs, som inte går bra för tillfället. Men det är inte heller så konstigt med min inställning om att jag kommer att misslyckas. Tiden räcker inte till på långa vägar!

Idag, min lediga dag, väcktes jag vid fem av att killen skulle till jobbet. Jag gick upp åtta för att tvätta, tog en promenad med hunadrna och har tillbringat mycket tid till att plugga. Vilket jag kommer göra mer under dagen. Det som är så skönt med tillvaron just nu (trotts all kaos) är att jag vet med mig att jag kommer att lösa allt. Jag börjar snart gå på sommarschema, det gör också killen, då vet vi när vi har tid till allt vi vill och behöver göra.

Vad gäller pluggandet är det bara att ge mig fan på att jag ska klara det! Jag har ganska bra tid i helgen för att plugga, killen är borta till på söndag så då har jag lite extra tid att plocka.

Tillvaron är minsann inte alltid lätt, men den blir vad man gör den till så jag hoppas att alla ni där ute tar tillvara på dagen, gör det bästa ni kan utav den och är nöjd med det. Lycka till (mest en hint till mig tror jag)!



RSS 2.0