Music in my heart

2013-03-31 @ 13:59:12
Jag är alltid älskat musik! Det är värkligen en gåva till människorna. Musiken betyder så mycket för mig. Jag lyssnar alltid på musik och jag älskar att sjunga. Offtast i minensamhet eller när sambon är hemma. Jag kan nog inte beskriva det på ett bättre sätt än att den betyder så otroligt mycket för mig.
 
När jag har mått dåligt, har musiken piggat upp, när jag dansar är musiken underbar. När jag är på bra humör sjunger jag alltid. Idag har jag en "feelgood" dag och bara sitter i soffan, har datorn framför mig, lyssnar på musik och bara sjunger ♥
 
Music is a gift!

T R Ö T T

2013-03-27 @ 08:15:05
Detta kommer bli en lååång dag. . .

Tränat!

2013-03-26 @ 14:03:46
Nu har jag avklarat ett träningspass! Har en känsla av att träningsvärken kommer att komma fortare än någonsin förr. Men det kändes ändå riktigt skönt. Nu har jag fått en start, gäller bara att hålla i den. Jag ska fota min kropp varje veckoslut och (förhoppningsvis) kunna jämföra före-och-efter-bilder om några månader.

Jag har ju inte riktigt satt ett mål på när jag ska vara tränad. Det känns ganska optimistiskt! Nu blir det en dusch och sen plocka fram någon god middag ur frysen. Det blir att vi lagar mat sent eftersom sambon sover. Men det blir alltid hemlagad mat! Om man bortser från pizza! Ni ser, det blev visst ännu ett inlägg om mat!

Bra start

2013-03-26 @ 10:24:03
Ytterliggareen tidig morgon (vart vaken ett par timmar). Men det är så det bli när sambon jobbar natt. Han kommer hem och lägger sig vid 7 ungefär. Jag klev upp 7.50. Jag är mycet piggare än igår i alla fall. Och mätt!
 
Började dagen med en promenad med hundarna, gav alla djuren mat och åt själv. Eftersom jag ska komma igång ordentligt med träningen kommer mitt ätande (förhoppningsvis) se annorlunda ut. Jag älskar att småäta och jag älskar sötsaker!
 
Hur som, man ska ju dricka mycket vatten, det har jag alltid vart dålig på! Blir bara kissnödig och kissar femton gånger om dagen. Men jag drack ett stort glas vatten, åt två smörgåsar med ägg och ett glas mjölk. Jippi tänker ni! Det blir ännu en blogg där det kommer stå vad hon åt idag. Men nej, det kommer det inte bli. Ska även påpeka, att jag är inte ute efter att gå ner i vikt, jag vill bli lite "fastare", vältränad och få bättre kondition.

Trött.se

2013-03-25 @ 21:51:10
Vilken tröttmössa jag vart idag! Körde sambon till jobbet igår kväll, somnade efter tolv och gick upp fem för att åka och hämta honom. Kan ju säga att det har inte blivit många knop alls.

Med tanke på att jag vart så trött idag, bestämde jag mig för att idag är en vilodag i mitt träningsschema. I morgon börjar det ordentligt. Mitt paket kom idag med proteinpulvret och shakern. Så i morgon går jag all in, träning, shakes och inget sött.

Så bra att jag börjar träningen ordentligt under påskveckan. . .

God morgon?

2013-03-24 @ 09:10:59
Jag känner mig som en zombie. Det blev sent igår och även om jag sov riktigt gott så är det aldrig roligt att bli väckt. Sambon jobbar natt hela kommande veckan, med start i natt. Så han har dygnat och gick och lade sig strax efter 8. Och väcte mig. . .
 
Det är ju inte bara att somna om igen när det är ljust som en sommardag i sovrummet. Det värsta är ju att han kommer komma hem och lägga sig ca halv 7 på morgonen hela veckan som kommer. Jag lär vara supertrött hela veckan.
 
Jaja, det är i alla fall sol ute och med risk för att vara tjatig (alla säger det nu) våren är mer än välkommen!

Motivation!

2013-03-22 @ 11:41:43
Såg reklam på tv:n om träning och då jag inte har tränat på säkert två veckor, kliade det i hela kroppen! Jag har varit sjuk och min träningskompis har jobbat mycket. Men nu ska jag ta mig i kragen. Jag har en total flex hemma och jag ska sikta på att täna varje dag. Jag ska beställa lite proteinpulver och jag ska lägga om min kost. Mindre fet mat, mindre mängd, mer sallad och bra mellanmål. Ät lite, ät ofta(re).
 
Jag är en sådan person som blir sjukt bestämd, påbörjar någonting och sen slutar. Gymmet har jag hållit igång med ordentligt om man bortser från de senaste veckorna. Men nu ska det banne mig bli ändrig på detta! Jag har alltid tyckt att det är supersnyggt med muskulösa tjejer. Nu ska jag bli en av dem! Min mage har jäst och jag är en riktig soffpotatis. Till sommaren vill jag ha lite markerande armmuskler och slankare, fastare mage. Eller varför inte hela kroppen?
 
Kanske ska jag ta en bit i taget, så att jag inte blir lika besviken på mig själv OM jag nu av någon anledning, skulle sluta. Men jag känner mig grymt motiverad! Det är på tiden att jag ärndrar min livsstil lite.

Sjukstuga

2013-03-21 @ 19:32:11
Nu har jag vart sjuk i över en vecka och innan dess var sambon sjuk. Suck! Är så trött på siten. Men, men, antar att de är lika synd om alla andra när de är sjuka eller?
 
Jag sitter och tittar på family guy. Inte för att det är bra, snarare urdåligt, men för att jag är otroligt rastlös. Sambon sover för han ska jobba natt. Tanken har slagit mig ett par gånger på att gå och laga mat. Meeeen, känner inte för det heller just nu. Stitter här en stund till. . .

Sömnlös deluxe

2013-03-15 @ 00:33:36
Hur trött jag än blir, kan jag inte för ett ögonblick lägga huvudet på kudden och bara få somna. Det har varit den ena sömnlösa natten efter den andra. När jag väl somnar är det sent och jag vaknar tidigare för varje dag.

Det enda jag ser nu när jag blundar, är kombinationer för att få ut så mycket poäng som möjligt på Candy Crush. . . Det har gnagat sig fast på näthinnan och vägrar släppa.

Så istället för en god natts sömn, sitter jag här, astrött! Men det spelar ingen roll hur trött jag är, när jag igen lägger huvudet på kudden och blundar. Lyser de gula karamellerna på rad, för att inte tala om hur god den stora bruna, strösslade, runda karamellen ser ut!

Suck! Tur att jag inget har planerat för i morgon. Jag har legat i feber ett par två dagar, mår mycket bättre, men inte jättebra. Jag kommer väl spendera hela morgondagen i soffan, framför tvn. Du härliga liv!

12e Mars

2013-03-12 @ 12:02:21
Jag startade dagen med att baka tekakor. Det finns inget godare än nybakat bröd till frukost! Inte klagar sambon heller haha. Men fy vad mätt jag blev! Det är absolut mer mättande när du bakat själv. Mumms.
 
Idag behövs det verkligen städas! Jag får se om jag kanske bakar lite vaniljbullar också, jag har vart sugen på det i dagar nu.
 
Innan vi drar igång med städningen här, måste jag jäsa färdigt. Jag är så mätt så jag rullar fram. Vi får väl se vad mycket som blir gjort och inte.

Sovmorgon my ass

2013-03-06 @ 11:06:07
När jag gick och lade mig igår såg jag så mycket fram emot den kommande sovmorgon. Jag har vart trött i flera dagar och behövde få sova ut. Eftersom det heller inte skulle bli något gym idag, då kompisen jobbar, skulle jag få sova. Trodde jag. . .
 
Sambo väckte mig strax efter nio för att ta med hundarna ut och tala om att han åker till min bror. Hmm inge mer sova där inte. Kanske inte ska klaga, men han kunde skrivit en lapp kanske. Han tycker uppenbarliggen inte att jag behöver någon skönhetssömn. Men tro mig, det behöver jag!

Stronger

2013-03-03 @ 16:50:51
Ju mer solen lyser, desto mer känner jag att jag fylls av en ny, sedan länge saknad, kraft. Jag känner mig starkare psykiskt och det jag ser när jag tittar i spegeln ser inte längre så illa ut.

Jag vet ännu inte vart jag vill göra av mitt liv, men jag kan nu börja fokusera på mig och mitt välmående. Kanske kommer jag synas till mer här inne, kanske till och med på ett par bilder! Just nu, känns möjligheterna oändliga!

RSS 2.0