Är det min tur nu?

2014-01-30 @ 18:30:10
Från att känna sig totalt värdelös och oerhört oönskad på arbetsmarknaden till två telefonsamtal om jobbintervjuer på samma dag. Det fick min dag att bli ännu bättre. Det fick mig att känna mig så önskad! Alla dessa jobb som man söker, alla dessa gånger du inte ens får en bekräftelse, inte ens ett nej tack, kan få väldens rikaste att känna sig fattig.
 
Bara för att jag ska på arbetsintervjuer innebär inte att jag har fått något utav jobben. Den ena gjorde jag i och för sig via telefon och gick vidare för fler personliga test. Men bara att känna sig så eftertraktad nog till att folk lyfter på luren och ringer just mig.
 
Jag har inte vart på intervju sedan jag var 17 år! De är snart 6 år sedan! Men jag har haft bra förberedelser under hösten där jag har fått otrolig hjälp på Communicare och utvecklat min personlighet. Jag har verkligen vuxit det senaste halvåret och jag har fått ett enormt självförtroende.
 
Eftersom jag ska på ena intervjun redan på måndag, ska helgen tillbringas med att förbereda mig smått. Det är alltid bra att förbereda sig!
 
Kanske innebär detta en fast anställning, ett sparkonto och en lättare tillvara där man inte behöver vända på slantarna. Kanske är detta inget för mig och jag får fortsätta min sökan. Hur som, känns framtiden ljusare än den gjort på ett tag!

Det smärtar att vara kvinna

2014-01-28 @ 07:15:19
Halv fyra vaknade jag inatt med olidliga smärtor! Som cuasimodo stapplade jag mig ut till toaletten och tryckte i mig en värktablett. Att sedan försöka lägga sig igen i en behaglig stämning när minsta rörelse smärtar så man vill skrika, är ett rent maraton. Ibland önskar jag att jag är en karl...
 
Men jag lyckades somna och vaknade inte förrän de var dags att kliva upp. Smärran är mindre men jag har stora svårigheter i att röra mig. Det får bli en till sjukdag. 
 
Det känns så fruktansvärt dåligt att behöva vara sjukskriven någong dag varje månad, bara för att jag är kvinna. Bara för att jag inte tål hormoner och kan stoppa i mig ett piller varje dag. Jag visste att biverkningarna med kopparspiral skulle vara grymma. Men vad är smärta ett par dagar, i jämförelse med varje dag? Jag blev så sjuk och deprimerad utav hormonerna i p-piller att spiral var mitt enda och självklara val. Ändå straffas jag.
 
Suck! Det är så synd om mig just nu! Det blir att ringa läkaren så jag kan få någon ordentlig medicin mot detta helvete.

The Kardashians

2014-01-27 @ 15:07:42
Hemma och sjuk, till råga på allt har jag väärldens mensvärk, ibland önskar jag att jag var en karl, men bara ibland!
 
Sitter iallafall och kollar på The Kardashians. Sjukt roande. Speciellt Kim som har fått en katt av Kanye, som hon tar med sig i bilen, in på en affär och ut på krogen. Whaat? Vem tar med sig katten på krogen? Dessutom lyckas hon "tappa bort den" eftersom hon inte ens kommer ihåg att hon har med den. Dagen efter letar hon efter den på hotellet men en kompis hade tagit med den hem.
 
Seriöst, hur dum får man bli? De är fan värre än Gunilla Persson som tog med sig katten, dessutom i en bur, till barnkalas hos Isabel Adrian. Och vad ger kändisar rätten att ta med djur överallt? De är väl lika illa som om jag skulle bestämma mig för att ta med en av våra katter in på mataffären. Man gör de bara inte för man vet bättre.
 

 
 

När man verkligen vill något

2014-01-27 @ 13:47:11
När man väntar på någonting, sägs det att man aldrig kan vänta för länge. Men jag kan inte förstå att jag har väntat så länge som jag har gjort. När man så gärna vill göra någonting, försöker man göra allt för att lyckas få det gjort. Alla har vi väl ett par hemligheter, detta är en utav mina. Den kommer dock stanna som hemlighet ett tag till!
 
Men jag börjar få ont om tid, jag försöker göra allt i min makt nu för att för att de ska gå min väg. Jag hoppas att jag inte behöver vänta så länge till! Jag vill så otroligt ogärna skjuta på det! Men beslutet ligger inte i mina händer tyvärr och kanske finns det inte så mycket mer jag kan göra förutom att vänta och hålla tummarna.

En lång lördag

2014-01-11 @ 23:19:54
Oj! Jag är helt utmattad! Inte nog med att jag inte sover ordentligt på nätterna,  klev vi upp tidigt idag (4.45) för en tur fram och tillbaka till Göteborg. Vi åkte 6.20 och var hemma ca 17. Sambon fick köra nästan hela vägen med tanke på att jag är som en zombie på dagarna.
 
I gbg var jag på ett möte, kanske avslöjar så småningom om vad, men jag tycker att resultatet av mötet verkar bli kanonbra! 
 
Väl hemma tog vi med hundarna och syrran hem, där vi i stort sett satt i soffan hela kvällen. Väldigt trötta allihop, vi fick oss i alla fall en promenad i snö. Vackert! 
 
Nu är det dock dags att sova. Drt ska bli grymt skönt! Godnatt alla där ute.

Den som väntar...

2014-01-10 @ 22:39:00
I flera år har jag drömt, hoppats och längtat. Förra månaden bestämde jag mig för att ta tag i det. För två veckor sedan tog jag mod till mig. I morgon, ska jag göra någonting, möta någon som kan komma att få mig att tycka så mycket bättre om mig själv. Om allt går som det ska!
 
Jag har vart väldigt sparsam med vad jag ska göra, det är endast en handfull människor som är medvetna om vad jag ska göra i morgon. Det beror mycket på att jag inte än vet helt hundra att det kommer att bli av. Mycket spelar in och ska ordnas innan. Men när det är gjort och om det blir som jag vill, kommer jag att dela med mig av min väg, min "lilla resa". Jag vill bara få alla svaren nu på en gång så att det kan hända idag, helst nu! Men, den som väntar på något gott, ja den väntar ju aldrig för länge.
 
Eller?

Förväntansfull!

2014-01-10 @ 19:45:44
Jag kan inte nog uttrycka hur mycket förväntan jag har inför detta året! På måndag ska jag börja en kortare utbildning, eller jag ska prova på den och se om det känns intressant. Det kan ju ge mig en ny erfarenhet.
 
Jag har en så underbar sambo, för honom skulle jag göra allt! Men det som nästan är viktigast, jag är så otroligt stolt och nöjd med och över mig själv. På ett sätt som jag inte har vart på länge, mitt självförtroende är större än någonsin och jag har en nyfikenhet och utvecklingslust som jag aldrig trodde jag skulle kunna ha!
 
Och inte nog med det, jag har har även en GRYMT bra hårdag! Färgade håret igår, ändrade benan lite och lite styling på det. Kan inte bli mycket bättre!
 
 

Tröttheten hägrar

2014-01-10 @ 09:38:01
Jag blir snart tokig på mig själv. Att ständigt gå runt och vara trött förstör både kroppen och psyket i längden. Det spelar ingen roll hur trött jag är när jag lägger mig på kvällen, jag somnar ändå inte. Natten till tisdag somnade jag 6 på morgonen! Det är ju sanslöst!
 
Jag försöker gå upp någorlunda ridogt varje dag för att det inte ska bli som att jag vänder på dygnet. Men ingenting hjälper. Igår la jag mig vid 22 och somnade ändå inte förrän efter tolv. Ställde klockan på 9 idag för att försöka få en normal natt inatt. Man kan ju alltid hoppas!

Nytt år

2014-01-09 @ 16:33:34
Detta året kommer bli så speciellt. Det kommer att bli mitt år. Jag har bara goda förhoppningar inför detta året. Jag ska se till att det blir lika underbart som jag drömmer om att det ska bli! Jag ska jobba för att få det jag vill ha.

Detta är mitt år!

RSS 2.0