Dans!

2013-09-17 @ 16:02:31
Buggen drog igång igen förra veckan. Underbart och jobbigt! Självklart underbart eftersom det är så himla roligt, det är en fantastiskt träningssätt och man träffar så mycket olika sorters människor. Jobbigt, för att det är jobbigt! Du tränar verkligen hela kroppen och man märker fort hur otränad man är (ooops, har inte tränat på länge :/). Jag har bestämt mig för att dans två dagar i veckan för att utöka min träning och att ha "pass" inbokade till det ger en liten, eller ja stor knuff i rätt håll.
 
Så i kväll är det dans, kommer gå en kurs under min "nivå" för att det kan alltid vara bra att finslipa det hela. På onsdagarna går jag min ordinarie "nivå". Som jag faktiskt redan gått tre gånger (!) Man utvecklas hela tiden.
På torsdagar kommer jag antagligen träna innebandy, inget allvarligt utan med sambons kompisar för skojs skull och för träningens skull. Härligt att få igång kroppen! Nästa vecka ska vi börja gymma igen.
 
Ni som inte provat bugg, GÖR DE! De är inte så töntigt (!) som det är framstått. Folk rynkar lite på näsan när man talar om att man buggar haha! Men de är superb!
 
Nu ska jag plocka fram mat, killen kommer snart hem och de kan vara bra att inte precis ätit innan man dansar hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0