Ny hårfärg?

2013-08-29 @ 22:44:50
Jag gjorde en himla massa slingor i början av sommaren och klippte av halva längden på mitt hår. Jag vart väl inte helnöjd med håret så jag slängde i hårfärg för någon månad sedan. Men jag är ändå sugen på att bli lite ljusare i håret. Kanske åker det i lite färg om ett par dagar!

Men jag saknar mitt långa hår, så nu ska det få växa ut igen!

Still going

2013-08-20 @ 22:47:00
Den här dagen har bara rusat förbi! Jag har haft fullt upp med promenader och lägenheten. Nu är kökstaket målat en gång och jag är helt prickig! Ta en dusch kanske? Men jag tänkte måla en gång till,men i stället blev det en timmes promenad. Så jag ska stryka på det sista lagret i morgon. Efter det ska taklister och karmar runt skåpluckor målas. Sen ska luckorna målas och väggarna tapetseras. Det går undan nu och än har jag inte tröttnat!

I söndags köpte vi tapet till fondväggen som ska bli i sovrummet, idag beställde vi tapet till resten av rummet. De kommer bli så fint här hemma!

Fika

2013-08-19 @ 23:34:52
Träffade upp "gamla" klasskompisar från gymnasiet och fikade. Mysigt! Jag är verkligen inte samma person utåt som jag var då. Efter studenten har jag vuxit så otroligt mycket i mig själv. Det var så skönt att träffa dem igen ♥

Walk in the rain

2013-08-18 @ 12:35:38
Regnet öser ner om vart annat här. Gillar inte sådana morgnar. Man är för pigg för att ligga kvar i sängen, men det lockar inte med tanke på att man inte vill gå ut i regnet. Mirella fick ha regnjacka på sig, men Rastas passar inte. Stora killen behöver en ny!
 
Som tur var, droppade det bara lite när vi var ute, men jag fick mer eller mindre dra runt på Mirella ute. Men jag fick en stund av lycka och stolthet under promenaden. Mirella är rädd för nästan alla hundar och självklar möter vi en stor schäfer. Hon skällde en gång men lyssnade direkt på mig när jag sa till henne. Sen satte jag mig på huk, fick hennes ögonkontakt och höll i en godisbit. Hon brydde sig inte det minsta om schäfern! Hon tittade bara lite på den när de hade passerat en bra bit.
 
Älskar stunder när man känner att det man jobbar för går åt rätt håll.

Utseendefixerad värld

2013-08-17 @ 22:22:10
I dagsläget är vi i stort sett villiga att göra vad som helst för att synas. Men när har vi gått för långt? Svårt att säga, för det finns många fall då andra tycker att någon har gått för långt. Idag är det enda som spelar roll i stort sett vad vi har på oss, vårt hår och våra naglar.
 
Tycker det är grymt tråkigt att alla ser likadana ut, men jag då? Jag vill ju också se ut om alla andra ibland. Men hur många är det ärligt talat som egentligen ser ut som de gör idag. Idealet har skapats någonstans, sen har alla andra anammat det. Folk sprutar in än det ena och än det andra i kroppen. Ingen del av kroppen är äkta, utan det är tillverkat.
 
Hur kommer människorna se ut om femtio år. Eller om tio år!

Hemmaslappis

2013-08-17 @ 19:23:52
Jag har väldigt lätt för att bli en slappis när jag går hemma. Det tar inte många dagar innan jag går runt i samma gamla mysbyxor, väljer de toppar som ligger längst ner i byrån och sätter håret i en slarvig knut. Jag faller lätt ner i det där slappisträsket. Nu vill jag gärna tycka att jag har en ursäkt dock, det pågår en total remake på lägenheten och det styr upp damm och man blir svett och smutsig. Då ser jag ingen anledning till att ha de snygga jeansen på, den nya toppen och smink.
 
Jag hoppas bara på att när det är klart så kan jag bli "mig själv" igen. Eller är det den här jag är? Slappisen??
 
Nej, i morgon ska det återgås till bättre vanor, men då har det hunnit hända en del med lägenheten så jag behöver inte bära oömtåliga kläder. Sen har jag tyvärr haft för många vilodagar denna veckan. Så i morgon ska det bli ett rejält träningspass och inte skippa något mål mat, som jag har gjort idag. Ops!

En bild säger mer än tusen ord

2013-08-17 @ 13:28:00
 
 
Sambon är ju som sagt inte hemma i helgen, dumt att låta halva sängen gå till spillo...
 

Dålig lön?

2013-08-17 @ 12:27:00
Jag blev rent sagt besviken när jag fick lön sist. Visst hade jag inte jobbat hela månaden, men så dålig?! Ja, jag tänkte inte så mycket mer på det. Men igår skulle jag fylla i ersättningspapper att skicka till af och märkte att hälften utav de dagar jag jobbade i juni, och ett pass i maj, inte stod med på det lönebaserade schemat.
 
Jag fick tag på min chef som fixade det åt mig. Men kanske skulle jag litat på min instinkt om att någonting var fel. Hade det inte vart fel, hade jag fått en bra lön. Men de pengarna som saknades kommer trilla in med resten utav augustilönen!
 
Jag lever dock en vecka i förväg i sinnet just nu, trodde jag skulle få lön nu på tisdag. Liiiite fel och jag får vänta en vecka till. Men, jag har någonting gott att se fram emot!

Just about me

2013-08-16 @ 23:18:19
 
 
 
Sambon är borta över helgen så jag passar på att ta vara på min egentid ♥
 
 
 

Skaparglöden har kommit tillbaka

2013-08-16 @ 19:55:44
Jag har fått en otrolig lust till att göra saker. Måla om hemma, tapetsera hemma och bygga grejer. Mamma har virke kvar efter att vi byggde altan, utav det ska jag bygga någon form att säng/hus till hundarna. Inspirationen bara flödar!
 
Jag har också lite utav en företagarplan som ska jobbas på! Spännande, det ska bli kul att få sätta igång, nu väntar jag bara på att få hem saker som beställts. Sedan om det blir någonting vidare utav det eller om det blir en lite hobby vid sidan om, det återstår att se!

Min dag i korthet

2013-08-15 @ 23:35:46
Klev upp tidigare i morse än vad som var nödvändigt, men jag var tvungen att ringa ett samtal till min chef innan hon gick på möten. Tyckte i slutet på denna månad att jag fick dålig lön, inte så konstigt, för alla mina arbetstider var inte inskrivna till lönekontoret. Men det var fort gjort!
 
Vi tog med hundarna på en biltur till staden, köpte upphängning till bensintanken och tog en promenad på ett ställe som vi alltid gick när Rasta var valp och sambon bodde där.
 
Resterande av dagen har faktiskt tillbringats av nyttiga saker. Vi har dille på att ""gömma undan all skit" i lådor så att de inte ska ligga och drälla. Men nu tog vi tag i det och gick genom allt som skulle slängas. Plockade fram de som var användbart och packade ner resten i förrådet. Skönt att få kolla på allt igen! Tvätten sprang nästan ut genom dörren själv, eller inte riktigt... Men vi har tvättat. Vilken oerhörd tur ni har som får veta det! 
 
Kvällen spenderades i soffan med torsdagsmys istället för morgondagens fredasgmys eftersom sambon ska bort. Så chips, dricka och choklad satt väldigt fint! Även om jag tränar och tänker mer på min hälsa och mitt välmående (även sambon gör detta för sig) undviker vi ingenting som vi vill äta. Vansinnigt tycker jag, men det kanske är min kropp som fungerar så. Jag behöver inte undvika någonting, jag ser resultat i alla fall. Skönt.
 
Smått och gott från min dag. I morgon ska jag väl lägga mig under bilen och byta upphängning. Japp, sådant gör jag själv. Nästan.
 

Älskade djur !

2013-08-14 @ 11:15:10
 
 
Älskar min Canon. Men inte lika mycket som jag älskar våra djur. Rasta ville inte vara med på foto, han hade redan gått och lagt sig ♥

Nytt livssett

2013-08-07 @ 17:27:00
Att ändra sin livssituation kan till viss del vara svår. Jag har fått en helt ny syn på livet och blivit mycket mer hälsosam. Träning är en del av min vardag minst sex dagar i veckan och bra kost med regelbunden konsumtion har hjälpt mig till ett piggare liv. Jag har redan gått ner två kilon, vilket jag är oerhört stolt över då jag inte har varit bekväm i mig själv.
 
Men det finns ingen som kan göra det åt mig, jag måste göra det själv. Och det gör jag! Jag vill gå ner ytterliggare ett par två kilon och börja bugga en muskulös struktur på min kropp. Om det sedan gör att jag går upp ett par kilon igen, må så vara. Då är det i alla fall utav rätt anledning.
 
Jag älskar att se och känna resultat utav träningen och kosten jag håller och jag har bara börjat!

Fyllt 23

2013-08-07 @ 14:22:29
Jag fyllde 23 i mitten av juli. Tycker inte direkt det är en ålder att fira någonting speciellt. Åldern i sig har ju inget stort över sig så. Men födelsedagen firades med min familj. Med sol presenter och hemmagjord jordgubbstårta!
 
 

Campat

2013-08-05 @ 20:20:30
Denna vecka kommer ett inlägg om dagen handla om någonting jag gjort i sommar. Eftersom jag så dåligt uppdaterat (inget alls)!
 
Jag hade sex dagars ledigt i början av juli och fyra av dem spenderade vi i tält. Inget rinnande vatten, ingen el. Det var väldigt avkopplande. Vi har vårt eget lilla paradis med egen badplats, Underbart! Vi spenderade dagarna med att göra ingenting. Jag. sambon, min syster och hennes kille. Grillade varje dag, fiskade och badade. Mat smakar så mycket bättre gjord över en öppen eld.
 
En natt regnade det och åskade och blåste. Det var ett herrans liv. Syrran och hennes kille sov i bilen, jag, sambon och hundarna sov i vårt tält. Lyckligtvis var inget blött nästa dag. Annars hade vi bara sol och massa värme, satt på klipporna och solade.
 
Jag tror folk är väldigt bortskämda med saker och solsemester och folk som lagar mat åt dem. Men det var väldigt skönt att komma ifrån all teknik ett par dagar. Ni som inte provat sova i tält kan jag rekommendera er att prova det! 

Underbara sommar

2013-08-02 @ 18:15:13
Snart har hela sommaren gått, och jag har inte delat med mig utav någonting. Så den kommande veckan ska jag dela med mig av vad jag har gjort under sommaren. Försöker få till ett inlägg om dagen och kommer igång igen.

Min livssyn har ändrats stort på bara ett par månader, när det kommer till kost, träning och hälsa.

Just nu håller jag på att återkomma till de vakna, efter en underbar massage av min fina kusin. Hon är grym! Känner mig avslappnad i hela kroppen, så som efter en god natts sömn, någonting jag inte haft på länge.

I morgon ska jag jobba dygn, men vem vet (verkligen inte jag(!)) kanske hörs vi sen!

RSS 2.0