Är det min tur nu?

2014-01-30 @ 18:30:10
Från att känna sig totalt värdelös och oerhört oönskad på arbetsmarknaden till två telefonsamtal om jobbintervjuer på samma dag. Det fick min dag att bli ännu bättre. Det fick mig att känna mig så önskad! Alla dessa jobb som man söker, alla dessa gånger du inte ens får en bekräftelse, inte ens ett nej tack, kan få väldens rikaste att känna sig fattig.
 
Bara för att jag ska på arbetsintervjuer innebär inte att jag har fått något utav jobben. Den ena gjorde jag i och för sig via telefon och gick vidare för fler personliga test. Men bara att känna sig så eftertraktad nog till att folk lyfter på luren och ringer just mig.
 
Jag har inte vart på intervju sedan jag var 17 år! De är snart 6 år sedan! Men jag har haft bra förberedelser under hösten där jag har fått otrolig hjälp på Communicare och utvecklat min personlighet. Jag har verkligen vuxit det senaste halvåret och jag har fått ett enormt självförtroende.
 
Eftersom jag ska på ena intervjun redan på måndag, ska helgen tillbringas med att förbereda mig smått. Det är alltid bra att förbereda sig!
 
Kanske innebär detta en fast anställning, ett sparkonto och en lättare tillvara där man inte behöver vända på slantarna. Kanske är detta inget för mig och jag får fortsätta min sökan. Hur som, känns framtiden ljusare än den gjort på ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0