Motivation!

2013-03-22 @ 11:41:43
Såg reklam på tv:n om träning och då jag inte har tränat på säkert två veckor, kliade det i hela kroppen! Jag har varit sjuk och min träningskompis har jobbat mycket. Men nu ska jag ta mig i kragen. Jag har en total flex hemma och jag ska sikta på att täna varje dag. Jag ska beställa lite proteinpulver och jag ska lägga om min kost. Mindre fet mat, mindre mängd, mer sallad och bra mellanmål. Ät lite, ät ofta(re).
 
Jag är en sådan person som blir sjukt bestämd, påbörjar någonting och sen slutar. Gymmet har jag hållit igång med ordentligt om man bortser från de senaste veckorna. Men nu ska det banne mig bli ändrig på detta! Jag har alltid tyckt att det är supersnyggt med muskulösa tjejer. Nu ska jag bli en av dem! Min mage har jäst och jag är en riktig soffpotatis. Till sommaren vill jag ha lite markerande armmuskler och slankare, fastare mage. Eller varför inte hela kroppen?
 
Kanske ska jag ta en bit i taget, så att jag inte blir lika besviken på mig själv OM jag nu av någon anledning, skulle sluta. Men jag känner mig grymt motiverad! Det är på tiden att jag ärndrar min livsstil lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0