31e mars

2012-03-31 @ 14:04:40
Nu sitter jag och väntar på att min bror ska vakna så att vi kan börja meka. Det är härligt väder så det är perfekt för att greja med bilen. Min sambo håller på att bli galen av väntan haha. Han har ju bara sett bilen i garaget. För ett par dagar sedan när vi var hemma hos mamma, bilen står i deras garage för hos oss finns bara p-plats, så ville han provsitta haha! Det var nästan så att han blev sur för att jag inte hade nyckeln med så att han kunde kika på motorn.

Jag har kollat på nätet efter lite delar till bilen, men vi får ta en genomgång av den innan jag köper någonting. Sommardäck är ett måste dock. Har på urdubbade vinterdäck om jag inte minns fel. Främst blir det att fixa alla delar och däck så den går igenom besiktningen. Jag ska ha däck så att jag kan använda mina snobbringar till!

Det kliar i fingrarna när jag tänker på allt jag vill göra med den bilen. Jag har ju tittat på när min bror laga sin bil, så jag har alltid vetat att jag vill ha en bubbla. För ett år sedan försökte jag sälja den men det kändes inte rätt, det var absolut rätt beslut att behålla den!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0