7e mars

2012-03-07 @ 22:42:31
Idag var vi på en andra visning på lägenhet i Karlstad. Den första lägenheten vi tittade på hade passat oss så bra, vi stortrivdes på visningen. Tyvärr hade det hyresbolaget sådana strikta regler så vi får inte hyra av dem. De villa att vi, efter betald hyra ska ha ett visst antal kronor kvar, per person. En summa som inte vi har idag. Jag tycker att det är min ensak om jag har fem kronor kvar efter betald hyra eller femton tusen, men självklart kan jag förstå deras val. Det ger dem en säkerhet av att få betalt varje månad.

Den andra lägenheten vi tittade på kände jag att det inte var någonting för mig. Det var inga fel på lägenheten och tapeter är lätta att byta. Men det känndes inte rätt och magkänslan ska man lyssna på. Vi vill försöka flytta innan sommaren men vi får se hur det blir med den saken. Bara för at tdet inte går åt det hållet vi vill från början, betyder det inte att det aldrig kommer att göra det. Man får hålla lågan uppe och verkligen tro på att det kommer att bli bra. Med god inställning kommer man långt.

Jag ska snart ta natten. Det har varit en lång dag med telefonsamtal, sökande efter lägenheter, visning och bugg. För ett år sedan tog jag upp buggträningen igen och fick med mig min syster. Det är riktigt kul och otroligt bra motion. Det är verkligen träning för hela kroppen!

Nu ska det bli en kvällspromenad med hundarna i snön. Det känns galet att det snöar igen, samtidigt är det lite mysigt. Det är ju ändå bara mars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0