Kommer sakna Sverige. . .

2012-10-06 @ 17:43:55
Jag måste erkänna att jag är en bloggläsare. Bland annat en "Kissie-läsare" och när jag fick se överskriften på hennes inlägg "Kommer sakna Kungsholmen...", kan jag inte annat än att toppa mitt inlägg med ovanstående rubrik.
 
Sant som det står. Jag och sambon ska flytta till Norge. Han flyttade idag, jag flyttar så fort vi får ordning på lägenheten. Det kändes inte kul att än en gång stå kvar och se när killen försvinner iväg. Denna gång nästan åttio mil bort! För nej, vi ska inte flytta till Oslo, vi ska flytta till Stavanger. Det som gör att jag orkar en gång till, är att jag snart ska till honom.
 
Det kommer vara något av det tuffaste jag gjort. Lämna familj och vänner och åka långt bort för att bo i ett annat land. Samtidigt blir det mitt livs äventyr och självklart vill jag dela det med min sambo. Han har fått jobb som kan leda till fast tjänst och även om jag trivs otroligt som vikarie på mina arbetsplatser, går fast tjänst först. Om det hade varit i Kiruna så hade jag följt med honom. Det spelar ingen roll vart det är, jag hade följt honom överallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0